The vision for this design was to create a spectacular entertaining space with opulent touches. Rich burgundy velvets and soft neutral silks dominate the living room and are contrasted with beautiful brass and smokey glass finishes to create a luxurious atmosphere. The bedrooms are stunning pops of colour and pattern with bespoke wardrobes and upholstery to complete the look. But the real gem of this project are the bathrooms: copper taps, marble surfaces and soft lighting create luxury at its best. 
       
     
 We were approached by our clients to re design their 3 bedroom London retreat into an apartment full of character and edge. It being their second home they were eager to create a unique and bold interior using a variety of materials. The interior is therefore distinguished by beautiful bespoke furniture and an emphasis on the use of natural materials such as brass, copper, wood and horn in both the bedroom, study and living areas. To elevate the apartment we chose a striking colour palette throughout the interior which is stunningly complemented by the clients’ extensive art collection. The master bedroom is dipped in an array of turquoise and blue whilst the guest bedroom is a calm purple and pearl oasis. The study and living area on the other hand are a celebration of natural materials - the study area being a gorgeous mix of brass, dark wood and blues and the living area a fusion of natural copper, leather and navy textures. The result is a wonderfully calm yet striking design.    
       
     
 The design for this eclectic warehouse conversion was inspired by the building’s architecture and the client’s passion for colourful artwork and cultural artefacts collected on his many travels across the globe. Originally a one bed studio flat, the interior required a sophisticated and complex redesign to turn it into the light filled two bedroom flat it is now. The grade II listed exposed brick, the dark radiators and the original gridded windows led us to a strong industrial theme to complement the striking artwork and the distinctive furniture of the client. Two impressive handcrafted double sliding doors, fitted with Buster and Punch metal handles, divide the apartment into sleeping, living and study areas. The kitchen, with its concrete worktop and industrial lighting fits in elegantly between the two sliding doors creating a calm and inviting symmetry in this open plan design. Subtle shades of grey were used for both floor and wall finishes with a bold turquoise stripe dividing the wall horizontally, to create an appealing visual effect throughout the apartment.   
       
     
   
  
 0 
 0 
 1 
 30 
 173 
 maisha design  
 1 
 1 
 202 
 14.0 
  
  
 
  
    
  
 Normal 
 0 
 
 
 
 
 false 
 false 
 false 
 
 EN-GB 
 JA 
 X-NONE 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
   
 
 /* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
	{mso-style-name:"Table Normal";
	mso-tstyle-rowband-size:0;
	mso-tstyle-colband-size:0;
	mso-style-noshow:yes;
	mso-style-priority:99;
	mso-style-parent:"";
	mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
	mso-para-margin:0cm;
	mso-para-margin-bottom:.0001pt;
	mso-pagination:widow-orphan;
	font-size:12.0pt;
	font-family:Cambria;
	mso-ascii-font-family:Cambria;
	mso-ascii-theme-font:minor-latin;
	mso-hansi-font-family:Cambria;
	mso-hansi-theme-font:minor-latin;}
 
    A beautiful blend of dark wood, bold colours and soft luxurious textures set the tone for this unique Shad Thames townhouse. The interior reflects sophistication and elegance with a contemporary edge. 
       
     
 Set in the beautiful Derbyshire landscape, the New Bath Hotel, provides a beautiful retreat from the city. Our design for this hotel was thus inspired and guided by the tranquility and calmness of this side of the country. As you walk through the gorgeous tall double doors you are greeted by a light-filled reception followed by a graceful lounge to your right and a stunning restaurant to your left.   The lounge and restaurant have a neutral palette of deep blues and greys with brass accents and natural elements such as the exposed brick of the original building, which create an elegant and welcoming atmosphere. A little further on, another set of tall double doors lead you to an extraordinary ballroom with magnificent chandeliers - the perfect space to celebrate and entertain. The bedrooms are warm and luxurious with soft velvet textures and a glorious purple and grey scheme, continuing the calmness of the lounge and the surrounding area.       
       
     
Highgate-Close_15 fendi chairs.jpg
       
     
Gloucester_Sq_30.jpg
       
     
    
 0 
 0 
 1 
 32 
 187 
 maisha design  
 1 
 1 
 218 
 14.0 
  
  
 
       
 Normal 
 0 
 
 
 
 
 false 
 false 
 false 
 
 EN-GB 
 JA 
 X-NONE 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
      /* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
	{mso-style-name:"Table Normal";
	mso-tstyle-rowband-size:0;
	mso-tstyle-colband-size:0;
	mso-style-noshow:yes;
	mso-style-priority:99;
	mso-style-parent:"";
	mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
	mso-para-margin:0cm;
	mso-para-margin-bottom:.0001pt;
	mso-pagination:widow-orphan;
	font-size:12.0pt;
	font-family:Cambria;
	mso-ascii-font-family:Cambria;
	mso-ascii-theme-font:minor-latin;
	mso-hansi-font-family:Cambria;
	mso-hansi-theme-font:minor-latin;}   Maximising natural light and creating a tranquil atmosphere was key in this design scheme. The colour palette incorporates splashes of bronze fabrics contrasted with dark purple textures and warm wooden floors to create a harmonious and cosy ambience, perfect for lounging and entertaining.   
       
     
   
  
 0 
 0 
 1 
 37 
 216 
 maisha design  
 1 
 1 
 252 
 14.0 
  
  
 
  
    
  
 Normal 
 0 
 
 
 
 
 false 
 false 
 false 
 
 EN-GB 
 JA 
 X-NONE 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
   
 
 /* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
	{mso-style-name:"Table Normal";
	mso-tstyle-rowband-size:0;
	mso-tstyle-colband-size:0;
	mso-style-noshow:yes;
	mso-style-priority:99;
	mso-style-parent:"";
	mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
	mso-para-margin:0cm;
	mso-para-margin-bottom:.0001pt;
	mso-pagination:widow-orphan;
	font-size:12.0pt;
	font-family:Cambria;
	mso-ascii-font-family:Cambria;
	mso-ascii-theme-font:minor-latin;
	mso-hansi-font-family:Cambria;
	mso-hansi-theme-font:minor-latin;}
 
    The design of this Shad Thames office complements the exposed brick walls so famous of this area beautifully with a light and fresh interior palette, making this an extremely friendly and inviting space, perfect for relaxing, socialising and working.   
       
     
Various_ShadThames_20.jpg